Logo Pic
venember83 2024. július 05.

Chiesától akár kedvezményesen is megválna a Juve

chiesa_federico_mikrofonnal_serie_a_logos_hatter_elott.jpgNicolò Schira szerint Cristiano Giuntoli elkerülné a szappanoperás átigazolási bonyoldalmakat Federico Chiesa esetében, mivel ez ellehetetleníthetné az olasz válogatott idei távozását, s ebben az esetben ingyen távozna jövő nyáron. Ezért az igazgató kész mérsékelt áron megválni a játékostól, akitől nagyszerű EB-szereplést várt mindenki, aminek köszönhetően ára 35-40 millió euróra ugorhatott volna, ehelyett viszont az olasz válogatott gyenge szereplésének is köszönhetően a játékos ára 25-30 millió euróra tehető. A Juventus könyvelésében a játékos már nem szerepel komoly értékkel, így várhatóan tőkenyereséggel adhat rajta túl a Juventus idén nyáron. Jövő héten a Roma várhatóan felveszi a kapcsolatot a Juventusszal a támadó ügyében, s bár a fővárosiak 20 millió eurós azonnali kivásárlásban gondolkodnak, a Juventus inkább 30 millió eurót szeretne, de egy 25 millió eurót és bónuszokat tartalmazó ajánlat is elég lehet. Eközben a Juventus a Manchester Uniteddel egyeztet Jadon Sancho ügyében, az olasz klub kölcsönben szeretné megszerezni a játékost, kivásárlási opcióval, míg az angol klub inkább kivásárlási kötelezettségben gondolkodik.

Alfredo Pedullà értesülései szerint Erik Ten Hag megerősítése a Unitednél segítheti a Juventust, mivel Jadon Sancho rossz kapcsolatot ápol az edzővel. A United a játékosért legalább 30 millió eurót plusz bónuszokat szeretne kapni, s a Juventus határozottan érdeklődik, és már januárban közel állt a játékos megszerzéséhez. A torinói klub egy kölcsön kivitelezhetőségében reménykedik, s a klub ebbe az irányba tesz kísérleteket. A játékos nyitott az olasz kalandra, s a torinói vezetők reménykednek benne, hogy nem lesz olyan klub, amely kielégítené a United által meghatározott pénzügyi követelményeket, mivel a Juventusnál nagyon szeretnék megszerezni a játékost.

Giovanni Albanese szerint Federico Chiesának nem lenne ellenére az angol kaland, ha lehetséges, inkább Angliába szerződne, minthogy Olaszországban maradjon, így egy csereügylet sem zárható ki.

Mirko Di Natale arról számolt be, hogy a Juventusszal nemrég csereügyletet kötött Aston Villa érdeklődött legutóbb Dean Huijsen iránt, de egyelőre a tárgyalások nem bonyolódtak részletekbe, viszont a klubok között kiváló a kapcsolat, így ezen a szálon is elindulhat az egyeztetés.

A távozók tekintetében érdemes megemlíteni Nicolò Schira beszámolóját, miszerint a Monza szívesen szerződtetné Wojciech Szczęsnyt. Adriano Galliani múlt héten egyeztetett a kapus ügynökével, és a kapus várhatóan távozni fog Torinóból. A pletykák szerint, ha bánatpénzként a kapus megkapja a jövő évi (6,5 millió eurót és bónuszokat tartalmazó) bérének jelentős részét, akkor nem zárható ki, hogy a Monza megengedheti magának a tapasztalt kapus.

Végül pedig szolgálati közleményként talán figyelemre érdemes, hogy olasz források szerint Michele Di Gregorio orvosijára várhatóan ma fog sor kerülni, ahogy Moise Kean is ma esik át a Fiorentinához szerződését megelőző kivizsgáláson, továbbá Douglas Luiz párja, Alisha Lehmann is orvosi vizsgálatokon fog ma részt venni a Juventus női csapatához szerződés előtt. Sok sikert kívánunk mindannyiuknak!

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A kreatív adózás ára
Borsi Gergely • 6 nap
Az RB Leipzig elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
A Genoa elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol39.
sunthatneversets • 9 nap
Danilo: „A Juve az otthonom kiterjesztése lett”
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
A Jupiter titkai
A Jupiter Naprendszerünk legnagyobb tömegű bolygója, szabad szemmel is könnyen észlelhető. Nevét a római mitológiában szereplő főistenről kapta, aki a görög Zeusz megfelelője. A közelmúltban több űrszonda is keringett a bolygó mellett, melyek közül az első az amerikai Pionír-10 volt, majd ezt…
Az utolsó film-Cesar!
Francis Ford Coppola a Megalopolisszal elköszön a nagyérdeműtől. A búcsú témáját megindítóan hozza testközelbe a szomorú konkrétum: feleségének és egyben alkotótársának a film cannes-i premierje előtt néhány héttel bekövetkezett halála, akinek ajánlja is a filmet. Coppola számára alkalmas pillanat a…
>