Logo Pic
venember83 2024. május 06.

Fiatalok értékesítéséből finanszírozná a nyári erősítést a Juve

soule_matias_frosinone_3.jpgA La Gazzetta dello Sport fájdalmas távozókról ír, a lap szerint Cristiano Giuntoli fiatal tehetségek értékesítését tervezik, Matías Soulé és Dean Huijsen nyáron elhagyhatja a klubot, távozásuk pedig 30-30 millió euróval gazdagíthatja az Öreg Hölgyet, és erre az összegre szükség is lesz a nyári erősítésekhez. A milánói lap szerint Teun Koopmeiners és Joshua Zirkzee átigazolására keres forrásokat az igazgató, és nem zárható ki Kaio Jorge és Enzo Barrenechea értékesítése sem.

Giovanni Albanese értesülései szerint Arkadiusz Milik bizonyosan el fogja hagyni nyáron a Juventust, a csatár képviselője azon dolgozik, hogy a támadó a Premier League egyik csapatához igazoljon.

Mirko Di Natale egy ismert, de a Juventus kapcsán ritkábban felmerülő középpályásról írt, ő pedig az Atalanta játékosa, a 29 éves Mario Pašalić. A horvát középpályás szerződése 2025 nyarán lejár, és a felek már egyeztettek, viszont ajánlat továbbítására még nem került sor. A futballista a pletykák szerint 10-15 millió euróért távozhat.

A Tuttosport több értesülést is megosztott olvasóival, ezek szerint Federico Chiesa szerződéshosszabbítása továbbra is tolódik. A támadó szerződése 2025 nyaráig érvényes, és ügynöke, Fali Ramadani már puhatolózott Európában érdeklődők tekintetében, azonban mindeddig nem mutatkozott valós érdeklődés az olasz futballista iránt.

Ugyancsak a torinói pletykalap írt arról, hogy Massimiliano Allegri második ciklusa véget ért a klubnál, és ezzel az edző is tisztában van. A csapat még küzd a BL-helyért, de minden valószínűség szerint jövőre már nem Massimiliano Allegri fogja vezetni a csapatot Európa legrangosabb sorozatában.

A Tuttosport továbbá arról is beszámolt, hogy a Juventus hamarosan megkezdheti a jövő évi bérletek árusítását, és a klub nem tervez jelentős áremelést. Egyes szektorok esetében változatlan árak várhatók, míg más szektorokban enyhe áremelést alkalmazhat a klub, de ez is csupán 10%-os lesz, és csak a növekvő költségeket próbálja így fedezni a vezetőség.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 520
JTom • 8 nap
HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit
Apuleius • 2 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 9 nap
Cikkek a címlapról
Egy budai templom, amire még Ferenc József is adott pénzt
A Svábhegyen álló plébániatemplom a maga nemében pazar épület, gyönyörű környezetben.
Miskolczi legendák
Négy miskolci legendát hoztam nektek mára. Megismerkedhettek a miskolci sárkány legendájával, majd ennek a folytatásával, a Mátyás király és a Szent György Lovagrend történetével. Ezután a miskolci kocsonyáé kész a főszerep, majd a Fekete kutya is színre lép. :)   Az avasi református templom sok…
>